ДИНС ОДАБРАО ВАЛАБИСЕ ЗА ПОЛУФИНАЛЕ ПРОТИВ ОЛ БЛЕКСА

ИЗАБРАО ТИМ ЗА ПОЛУФИНАЛЕ: Роби Динс.
ИЗАБРАО ТИМ ЗА ПОЛУФИНАЛЕ: Роби Динс.

Селектор репрезентације Аустралије Роби Динс саопштио се списак играча с којима рачуна да се савлада Ол блексе и пласира се у финале Светског првентссва на Новом Зеланду. У стартној постави нема промена у односу на састав који победио Јужну Африку 11:9 у четвртфиналу док је једина измена на клупи где је место Нејтана Шарпа преузео Роб Симонс.

У току недеље било је недоумица да ли ће се Куртли Бил опоравти од истегнућа зандње ложе леве ноге. Из тог разалога аријер није тренирао пуним интезитетом претходних дана.

Новозеланђанин на челу Валабиса припремио резервни план ако се ипак нешто не жељено деси Билу пред дуел с домаћинима Мондијала. У тој варијанти на позицију Куртлија Била преместиће се Адам Ешли Купер, на Куперову резервиста Ентони Фаинга док ће упражњено место на клупи поунити Роб Хорн.

Састав Аустралије за утакмицу с Новим Зеландом је: Секопе Кепу, Стивен Мур, Бен Александер, Дан Викерман, Џејмс Хорвел, Роки Елсом, Дејвид Покок, Радине Само, Вил Гинија, Квејд Купер, Дигби Иоане, Пет Мек Кејб, Адам Ешли Купер, Џејмс О` Конор, Куртли Бил.

Татафу Полота Нау, Џејмс Слипер, Роб Симонс, Бен Мек Каламан, Лук Бриџис, Берик Барнс, Ентони Фаинга.

Други полуфинални окршај играће се у недељу 15. октобра на Иден парку у Окланду са почетком у 21 сат по локалном времену, односно 10 сати по централноевропском.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.