О` ДРИСКОЛ ПРИЖЕЉКУЈЕ ЛАВОВСКО КАПИТЕНСТВО

СЛУТИ НОВУ ТУРНЕЈУ ПО АУСТРАЛИЈИ: Брајан О` Дрискол у дресу Лајонса против Валабиса 2001.
СЛУТИ НОВУ ТУРНЕЈУ ПО АУСТРАЛИЈИ: Брајан О` Дрискол у дресу Лајонса против Валабиса 2001.

Добре вести стижу са Смарагног оствра. Капитен Ирске, Брајан О` Дрискол  опоравља се од повреде скочног зглоба и ускоро би требао да буде на располоагању шампиону Европе Леинстеру као и националном тиму за Куп шест нација али оно чему тежи Бод је још једна турнеја с Битанским и Ирским Лавовима којима би желео да буде капитен на лето 2013. године.

Брајан О` Дрискол који се враћа у форму после операције прокоментарисао је за Дејли Телеграф калкулације о евентуалном капитенству:

Било би не могуће одбити понуду ако ме неко пита да предводим Лајонсе поново без обзира што је то доста стресна улога али капитен тима требао би да буде неко ко ће почињати сваки тест. У овом тренутку изузетно је тешко рећи да ли било ко у Битанији и Ирској може да започне сваку утакмицу – рекао је играч који ће 21. јануара напунити 34 године.

Три пута је Брајан О` Дрискол био у крду Лавова, 2001. у Аустралији, 2005. на Новом Зеланду када је био и капитен и у Јужној Африци 2009. али ни једном нису успели да победе у серији, односно да од три тест меча тријумфују у минимум два. По једу победу су остварили у земљи кенгура и на југу Црног континента док су на Аотеарои претрпели сва три пораза. Нови Зеланд је остао у црном сећању за О` Дрискола јер је после чишћења рака од стране Тане Умаге и Кевина Меаламуа капитен Лајонса исчешио раме што је био крај турнеје за њега.

Категоријеn

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.