ДЕН КОЛС СЕ ВРАЋА У ПРВУ ЛИНИЈУ ЗА ДУЕЛ С ОЛ БЛЕКСИМА

ПОНОВО НА ОКУПУ: Џо Марлер (ц лева на десно), Дилан Хартли и Дан Колс стартују против Ол блекса
ПОНОВО НА ОКУПУ: Џо Марлер (с лева на десно), Дилан Хартли и Дан Колс стартују против Ол блекса

Да ли је копирао одлуку колеге на клупи Ол блекса, што сигурно није случај, шеф струке Енглеске Стјуарт Ланкастер је попут Стива Хенсона, направио три измене у тиму за окршају са Новозеланђанима на Твикенхему где су их поразили пре годину дана. Ден Колс ће поново заузети своје место на десном стубу док се Дејвид Вилсон сели на клупу. И друга промена се односи на прву линију мелеа јер ће друштво Вилсону међу резервама правити Мет Мулан уместо повређено Алекса Корбисиера.

Трећа промена представља повратак Бена Јангса на демија међу резервним играчима уместо Данија Кера. И Енглези ће попут гостију са Аотеарое имати слављеника у својим редовима с тим да ће Дилан Хартли прославити дупло мањи јубилеј у односу на Данијела Картера јер ће талонеру Нортхемптон Сеинтса двобој са светским шампионима бити 50. меч за репрезентацију.

Састав Енглеске за тест са Новим Зеландом, стартних 15: Џо Марлер, Дилан Хартли, Дан Кол, Џо Ланчбури, Кортни Лоувс, Том Вуд, Крис Робшоу, Ли Диксон, Овен Фарел, Бенџамин Фоуден, Били Твелвтрис, Џоел Томкинс, Крис Ештон, Мајк Браун.

Резерве: Том Јангс, Мет Мулан, Дејвид Вилсон, Џеф Парлинг, Бен Морган, Бен Јангс, Тоби Флуд, Алекс Гуд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.