РАЗИГРАНА НЕДЕЉА РАЂА И НОВИ ДЕРБИ

ПРОЛАЗЕ КРОЗ ТЕЖАК ПЕРИОД: рагбисти Партизана
ПРОЛАЗЕ КРОЗ ТЕЖАК ПЕРИОД: рагбисти Партизана

Широм рагби терена Србије данас ће се одиграти утакмице сениорског Првенства. Први ће на мегдан првотимци Крушевца који ће на игралишту Фудбалског клуба Мудриковац одмерити снаге са Балканским комарцем у 13 сати и 30 минута. У истом друштву али у Новом Саду, и два сата касније, на терену Фудбалског клуба Кабел, Војводина ће угостити другу екипу Победника док ће се у групи која даје шампиона, одиграти још један, први – премијерни, дерби обзиром да ће до скоро Београдски рагби клуб, сада БРК Црвена Звезда састати са Партизаном на Ади Циганлији од 15 сати.

Интересантно је да данас у Србији постоје три рагби клуба „крштени“ као Црвена Звезда. Један је Рагби лига клуб Црвена Звезда, други је Рагби клуб Зрвена Звезда и који се више не такмичи а трећи је, некадашњи Београдски рагби клуб, почетком 90` и до пре пар година Краљевски београдски рагби клуб, па поново Београдски рагби клуб а од пролећа Београдски рагби клуб Црвена Звезда.

Ако ништа друго и ако не могу у осталим спортовима много да се радују, веселе и славе победе против најљућих ривала, можда ће навијачи црвено – белих имати разлога за осмех после данашње утакмице на Ади циганлији. БРК ЦЗ је стасао од младе и преспективне екипе у добру, стабилну, озбиљну и за сваки респект.

Партизан је с друге стране, у сличној позицији као бивши Џивџани и Ројалисти. Доста касно је почео са прављењем тима од младих снага што се болно рефлектује на учинак. Црно – бели су до пре које лето били синоним за доминантну силу. Сада, налазе се на последњем месту табеле без и једног јединог oсвојеног бода од 25 могућих из пет одиграних утакмица.

ТАБЕЛА ГРУПА А ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

[table “44” not found /]

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

[table “42” not found /]

Један одговор на „РАЗИГРАНА НЕДЕЉА РАЂА И НОВИ ДЕРБИ“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.