ВЕЛИКИ МАЛИ ТИНО

ТИНО СА САИГРАЧИМА И РОЂЕНДАНСКИМ ПОКЛОНОМ
ТИНО СА САИГРАЧИМА И РОЂЕНДАНСКИМ ПОКЛОНОМ

На једној од друштвених мрежи појавио се чланак који је заукпирао нашу пажњу. Ради се о малој причи великог Тина, дечака који тренира рагбиу Рагби клубу Вилани из Красице и његовој великој љубави према нашем спорту.  Причу преносимо у целости.

“Иако сте га већ имали прилике упознати, драги наши, упознајте још једном Тина, Валентина Вичића. Тино је јучер напунио 12 година. Тино је младић који већ пар година скоро па никад не пропушта рагбијашки тренинг, на свим је домаћим утакмицама, а неријетко путује и на гостујуће. Ништа не би било толико чудно да мали Тино то све не ради са сениорима у недостатку екипе својега узраста. И по највећој бури и киши, Тино упорно тренира са људима старијима и до 20 година од себе и до 100 килограма тежима од себе. Иако за сваки корак сениора он мора направити своја три, Тина нитко не пролази у обрани на “тоуцх-у”.

ТИНО И ВИЛАНИ
ТИНО И ВИЛАНИ

Тино је јучер за свој рођендан добио од играча копачке на поклон као стварно мали знак захвалности за оно што Тино нашој момчади представља. Овај викенд хрватска сениорска репрезентација игра против Литве у Загребу у Крањчевићевој. На полувремену ће играти млађи узрасти хрватских клубова, међу њима и наш мали Тино. Навикли смо га звати мали Тино, али иако је он још „мали“, Тино је већи рагбијаш од свих. Јер, Тино је оно што рагби представља. Људи, још једном упознајте великог Тина.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.