СВЕЛА СЕ КЊИГА СУПЕР РАГБИЈА НА ЧЕТИРИ СЛОВА

ЧЕТИРИ НАЈБОЉЕ ФРАНШИЗЕ БОРИЋЕ СЕ СУТРА ЗА ФИНАЛЕ
ЧЕТИРИ НАЈБОЉЕ ФРАНШИЗЕ БОРИЋЕ СЕ СУТРА ЗА ФИНАЛЕ

Полуфинални сусрети Супер рагбија у Крајстчрчу и Сиднеју, измеђи Крусејдерса и Шаркса, односно Варатаса и Брамбиса, изродиће два тима која ће се за седам дана борити за титулу шампиона јужне хемисфере. Али прво треба направити претпоследњи корак на том путу који ће бити пређен сутра ујутро и у подне по централноевропском  времену.

Први ће мегран поделити Крсташи и Ајкуле у сусрету који ће бити реприза меча из маја. То 13. коло Супер рагбија било је баксузно за Крусејдерсе који са улогом фаворита и са играчем више нису успели да савладају разигране Шарксе. Гости из Дурбана су славили 30:25 што им даје ваљан разлог за оптимизам и пред сутрашњи дуел.

У последњем мечу Варатаса и Брамбиса, небо плави су у Сиднеју разбили момке из аустралијске престонице 39:8. Дивљи коњи из Канбере ће бити и овог пута без Дејвида Покока и Џорџа Смита у трећој линији скрама али тешко је за поверовати да ће момци Мајкла Чекаја бити у стању да понове успех од пре месец дана и са све Израелом Фолауом, са 12 есеја у сезони, најбољим стрелцем такмичења.

ПАРОВИ ПОЛУФИНАЛА СУПЕР РАГБИЈА

Сутра:

9:35 КРУСЕЈДЕРС – ШАРКС, Стадион Рагби лига парк, Крајстчрч

11:30 ВАРАТАС – БРАМБИС, Стадион Алајанс, Сиднеј

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.