БРЂАНИ ОДРАДИЛИ ПОСАО

СЛАВИЛИ У ОКЛАНДУ: капитех Хајлендерса Бен Смит у продору против Блузса
СЛАВИЛИ У ОКЛАНДУ: капитен Хајлендерса Бен Смит у продору против Блузса

У првој утакмици последњег, 18. кола Супер рагбија Блузси су још једном обрукали ове сезоне. На Иден парку у Окланду 13. пораз у сезони нанели су им Хајлендерси декласиравши их 44:7 (20:0), док је Вестерн Форс неочекивано славио на гостовању у Мелбурну против Ребелса 13:11 (6:3). Преосталих пет мечева играју се сутра, Лајонси су слободни и последњој рунди лигашког дела 2015.

Изабраници Сера Џона Кирвајна нису успели узбиљније да се супротставе Хајлендерсима којима је била неопходна победа са бонус бодом како би обезбедили предност домаћег терена у квалификационом мечу за полуфинале.

КЕВИН МЕАЛАМУ НАПУШТА ТЕРЕН ИДЕН ПАРКА
КЕВИН МЕАЛАМУ НАПУШТА ТЕРЕН ИДЕН ПАРКА

Плавци су на неславни начин испратили Кевина Меаламуа који је свој 175. Супер рагби меч одиграо вечерас по новозеландском времену.

У главном граду аустралијске државе Викторија момци из Перта су, у Ози дербију који није имао никакав такмичарски значај обзиром да је Вестерн Форс и пре последњег кола био осуђен на последње место на табели а Ребелси без шанси за пролазак у нокаут фазу, забележили трећу победу у 2015. Тријумф им је извојевао Лук Морахан есејем и Зек Холмс трансформацијом и са две казне.

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ПОСЛЕДЊЕГ, 18. КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

БЛУЗС – ХАЈЛЕНДЕРС 7:44 (0:20)

РЕБЕЛС – ВЕСТЕРН ФОРС 11:13 (3:6)

Сутра:

БРАМБИС – КРУСЕЈДЕРС

ЧИФС – ХУРИКЕЈНС

ВАРАТАС – РЕДС

БУЛС – ЧИТАС

ШАРКС – СТОРМЕРС

У последњем колу слободни су ЛАЈОНСИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.