БРИСТОЛ НЕ ДА БОРТВИКА

ИЗ ИГРАЧКИХ ДАНА: Стив Бротвик
ИЗ ИГРАЧКИХ ДАНА: Стив Бортвик

Недуго после данашње објаве Рагби савеза Енглеске да ће се бивши капитен Црвених ружа Стив Бортвик, придружити тиму Едија Џонса, новог стратега домаћина недавно завршеног Мондијала, и постати помоћни тренер сениорске репрезентације, огласио се Бристол саопштењем у којем се наводи да некадашњи играч друге линије прихватио обавезе без дозволе и знањаа клуба.

Руководство Бристола који се такмичи у Чемпионшипу, после Светског првенства ангажовало је Бортвика да асистира Ендију Робинсону у покушају повратка тима у елитно друштво. Међутим, на позив Едија Џонса коме је Стив Бротвик био помоћник, односно тренер мелеа у државном тиму Јапана који је направио праву сензацију на смотри најбољих селекција планете, дугогодишњи играч Сараценса бацио потпис на уговор са Рагби савезом Енглеске (РФУ).

У саопштењу Бристола стоји да нису дали дозволу Савезу да преговара са Стивом Бортвиком нити њему да може да напусти радно које је дефинисано дугогодишњим уговором, као и да ће, ако је потребно, штитити своје интересе на суду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.