ВОРБАРТОН ПРЕУЗИМА КАПИТЕНСКУ ДУЖНОСТ ЗА ДРУГИ ТЕСТ СА ОЛ БЛЕКСИМА

ВРАЋЕНЕ МУ ДУЖНОСТИ: Сем Ворбартон (десно) са Вореном Гетландом. ФОТО: Getty Images
ВРАЋЕНЕ МУ ДУЖНОСТИ: Сем Ворбартон (десно) са Вореном Гетландом. ФОТО: Getty Images

Искристалисало се крдо Британских и Ирских Лавова који ће се супротставити Ол блексима у суботу у Велингтону у другом тест мечу. Ворен Гетланд начинио је свега три промене што се тиче играча у односу на пораз у Окланду, једна је повратак капитена Сема Ворбартона у стартну поставу.

Новозеланђанин који води Лавове на турнеји по Новом Зеланду као што је и радио на победничкој  турнеји по Аустралији пре четири године, одлучио се да врати у стартну поставу Сема Ворбартона и да му да назад капитенске дужности. Питер О` Махуни који је био капитен на протекла два меча, укључујући и тест у Окланду, није ни на клупи за резерве. Вероватно је жути картон прошле суботе учинио своје.

На позицији отварача биће Џонатан Секстон, док ће се Овен Фарел пребацити на првог центра, што је Бена Ти` оа померило на клупу.

Џорџ Куртис није био среће попут Бена Ти`оа, јер именовањем Маро Итоје у првих 15, изостало му је место у 23. играча за меч јер се на клупу, после добре утакмице у уторак против Хурикејнса, међу резерве нашли Кортни Лоувс, Си Џеј Стандер и Џек Новел.

Тим Британски и Ирских лавова за други тест против Ол блекса:

Мако Вунипола, Џејми Џорџ, тадх Фурлонг, Маро Итоје, Алун Вин Џонс, Сем Ворбартон, Шон О` Брајан, Таулупе Фалетау, Конор Мареј, Џонатан Секстон, Елиот Дејли, Овен Фарел, Џонатан Дејвис, Ентони Вотсон, Лиам Вилијамс

Кен Овенс, Џек Мек Гра, Кајли Синклер, Кортни Лоувс, Си Џеј Стандер, Рис Веб, Бен Те` о, Џек Новел

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.