Skip to content

November 22, 2017

КЛИНЦИ БОРЦА СЕ БОРЕ

ВРЕДНИ: тренери Радивој Ћосић (лево) и Игор Томашић показују технику подмлатку Борца

ВРЕДНИ: тренери Радивој Ћосић (лево) и Игор Томашић показују технику подмлатку Борца

Без обзира што им је сезона тек завршена, најмлађе и за сада, поред ветеранске, једине категорије Рагби клуба Борац из Старчева, не стају са радом. Хладно време није спречило младе Старчевце да под будним оком тренерског дуа Радивоје Ћосић – Игор Томашић стичу нове рагби вештине.

Да се наш вољени спорт изузетно добро примио у “републици” где га је није било деценијама, и да се упоран увек исплати, најбољи је пример Борца. Деци је у тој мери рагби прирастао срцу да једноставно немају стрпљења за топлије дане и наставак сезоне.

Руководство клуба им је за усавршавање стечених и стицање нових рагби вештина обезбедило салу Културног центра 29. новембар у центру села где око двадесетак малишана тренира понедељком и средом од 19 сати.

Како је рекао један од тренера и члан управе Рагби клуба Борац Радивој Ћосић, познатији као Ћоле, циљ ових активности је омасовљење спорта у Старчеву, што им са зада, судећи по делима али и бројевима, одлично иде и позива све заинтересоване да дођу понедељком и средом у 19 сати у велику салу Центра за културу 29. новембар и придруже им се.

Read more from ВЕСТИ, СРБИЈА

Share your thoughts, post a comment.

(required)
(required)

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

WordPress Blog
Free WordPress Theme
WordPress Themes