НАДА РАЗБИЛА МАКАРСКУ

У оквиру другог кола првенства Хрватске рагбисти сплитске Наде на Старом плацу нанели су Макарској ривијери понижавајући пораз разневши их 130:5 (64:0). Вилани из Красица изгуили су на домаћем терену од Загреба 48:15 (29:8) док је Младост, други претставник хрватске престолнице у шампионској трци савладан на гостовању Сињу 18:7 (8:7).

Нада је на свом терену против Макарана једноствано радила шта је хтела. Обзиром на крајњи исход сусрета као закључак се намеће да је утакмица Сплићанима заправо послужила као лакши тренинг.

Веома неизвестан меч одигран је у Сињу где су домаћини успели да освоје три бода у дуелу против загребачке Малдости. У првом полувремену обе екипе су постигле по есеј. Превага је пала на страну Сињана који су у наставку сусрета још два пута поентирали.

Загреб је у Красици победио Вилане 48:15 чиме је с Надом остао на деоби првог месту на табели. Управо ове две екипе састаће се у дербију не само трећег кола него у поште хрватског Првенства које се игра у суботу 2. октобра у Загребу. У остали мечевима треће рунде састају се Младост – Вилани и Макарска – Сињ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.