ДУПЛИ ПРОГРАМ „БАЛКАНИКЕ“ У ЗАГРЕБУ

ДОЧЕКУЈУ БУЛДОГЕ: Рагбисти Рудара (зелени дресови) на мечу против Наде.
ДОЧЕКУЈУ БУЛДОГЕ: Рагбисти Рудара (зелени дресови) у мечу против Наде.

Нова рунда борби у Регионалном „Балканско – Дунавском“ Првентсву појасниће ситуацију ко ће се пласирати у четврфинале обзиром да се фаза такмичења по групама ближи крају. Данас ће се играти три утакмице. Од 12 сати у на терену стадиона Камберовића поље у Зеници састају се Рудар и Булдогок из Сазхаломбате док ће се у главном граду Хрватске одржати дупли програм. У 14 сати Загреб на Рудешу дочекује Кечкемет а у исто време на игралишту Младости на Сави Младост гости Витезек из Естергома.

У четвртфиналу Балканско – Дунавског Првенства сигуро место имају победници група док ће се преосталих пет позиција попунити тимови са највише освојених бодова.

У групи А на питање ко је најбољи у друшту, сплитска Нада је увелико дала одговор а меч Рудара и Булдога одгонетнуће ко ће имати право да се нада нокаут фази која следи на пролеће.

ЗАГРЕБЧАНИ У АКЦИЈИ
ЗАГРЕБЧАНИ У АКЦИЈИ. ФОТО: Берислав Рожман.

Загреб своју судбину у групи Б држи у сопственим рукама обзиром да су му остале две утакмице, обе на домаћем терену а већ данас му на мегдандолазе рагбисти из Кечкемета. У случају да Лавови „киксну“ против Мађара остаје им меч одлуке са Донау Пиратен из Беча такође на Рудешу.

Првотимци Младости за разлику од градских ривала из домаћег првенства праткично немају ни теоретске шансе да презиме у Балканики али свакако да ће се жестоко борити за част најстаријег клуба  Хрватске. Поред опроштаја са стилом у случају данашњег тријумфа против Витезека додатно би закомпиковали ситуацију у групи Ц.

Витезовима са севера Мађарске неопходна је победа уз бонус бод као би са евентуалних 15 могли да рачунају на учешће у четврфиналу обзиром да је Челик завршио посао у групи Ц и тренутно се налази на првом месту с 15 бодова а другопласирани Победник их има 11 и утакмицу мање.

ПРВОТИМЦИ МЛАДОСТИ У ПРОДОРУ. ФОТО: Берислав Рожман.
ПРВОТИМЦИ МЛАДОСТИ У ПРОДОРУ. ФОТО: Берислав Рожман.

ТАБЕЛА ГРУПЕ А

[table “36” not found /]

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б

[table “37” not found /]

ТАБЕЛА ГРУПЕ Ц

[table “38” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.