КРУСЕЈДЕРСИ ПРОТИВ БЛУЗСА У ОКЛАНДУ ОТВАРАЈУ ТРЕЋЕ КОЛО

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДОГ ОКРШАЈА ПЛАВАЦА И КРСТАША: Роби Фруен у продору.
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ ОКРШАЈА ПЛАВАЦА И КРСТАША: Роби Фруен у продору.

Као и пре две године Крусејдерси ће сезону 2013 започети гостовањем Блузсима у Окланду. Окршај на терену стадиону Иден парк који важи не само за највећи дерби Новог Зеланда него уопште и самог такмичења, отвориће сутра рано ујутро треће коло Супер рагбија. У новој рунди најелитнијег такмичења франшиза јужне хемисфере три екипе ће бити слободне.

Плавци и Крсташи су одиграли 21 меч из којих су момци из највећег града земље светских шампиона девет пута изашли тријумфално а тим базиран у Крајстчрлу 12 пута, ни једном нису ремизирали. Међутим, сутрашњи домаћини су само једном у претходних седам сусрета осетили сласт победе. Блузи којима је претходна сезона била за заборав обзирм да је била најгора у историји, на крилима су прошлонедељне победе у Велингтону против Хурикејнса док су Крусејдерси имали недељу дана више за припрему.

Непосредно после дуела у Окланду почеће сусрет у Сиднеју између Варатаса и Ребелса а последњи меч првог дана одиграће се у Бризбејну где ће копља укрстити домаћи Редси и Хурикејнси.

У првом мечу суботњег програма Чифси ће наставити одбарну титуле против Читаса а Преторија и стадион Лофтус Версфилд ће бити поприште двобоја Булса и Вестерн Форса док ће јужноафричи дерби у Дурбану измешу Шаркса и Стормерса затворити треће коло.

ПАРОВИ ТРЕЋЕГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Сутра:

БЛУЗС – КРУСЕЈДЕРС

ВАРАТАС – РЕБЕЛС

РЕДС – ХУРИКЕЈНС

Субота, 2. март:

ЧИФС – ЧИТАС

БУЛС – ВЕСТЕРН ФОРС

ШАРКС – СТОРМЕРС

У трећем колу Супер рагбија слободни су БРАМБИСИ, ХАЈЛЕНДЕРСИ, СОУТЕРН КИНГСИ

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ТРЕЋЕ КОЛО

[table “28” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.