ЗМАЈЕВИ У НОВОМ РУХУ ЗА МОНДИЈАЛ СЕДМИЦЕ

ОДСТУПИЛИ ОД ТРАДИЦИЈЕ: седмичари Велса
ОДСТУПИЛИ ОД ТРАДИЦИЈЕ: седмичари Велса

Репрезнтација Велса обелоданила је нове дресове у којима ће у Москви за дане викенда покушати да одбрани титулу шампиона света освојену пре четири године у Дубаију. Овог пута Змајеви су одступили од традиције. Неће играти у црвеним мајцама како су све на то навилки већ ће се представити јавности у опреми на којој преовладава црна боја.

Добављач је остао исти, који је специјално за ову прилику развио технологију „не можеш ухватити“ а само име открива какве ће проблеме имати противници. Поред тога што су уз тело, дају сав конфор покрета. На грудима поред логоа произвођача и Светског првенства биће грб Рагби савеза Велса а на десном рукаву извезен златан трофеј освојен 2009.

Тада су у Дубаију Велшани направили праву сензацију, равној оној када су Грци постали шапиони Европе у фудбалу. Били су аутсајдери, кладионица је плаћала 80 динара на један уложен што само говори колике су им шансе даване али Змајеви су се размахали крила, ватром спалили у четвртфиналу Нови Зеланд, у полуфиналу Самоу и у мечу за титулу Аргентину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.