ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА ДЕРБИЈА 13. КОЛА СУПЕР РАГБИ ПАЦИФИКА ЧИФС – ХУРИКЕЈНС

ЧИФС - ХУРИКЕЈНС
ЧИФС – ХУРИКЕЈНС

Редакцији Рагби Озона припала је част да Вас директно и ексклузивно извештавамо са дербија 13. кола Супер Рагби Пацифика у којем ће се на терену стадиона Ваикато у Хамилтону, састати првопласирани Чифси и Хурикејнси.

Чифси који су протекле недеље неочекивано у Њу Плимуту покварили победоносни низ за окршај са Хурикејнсима су у редове вратили ко капетане Сема Кејна, Бреда Вебера и још двојицу репрезентативаца Новог Зеланда Самисони Тауке` иахоа и Питу Гуса Совекулу.

С друге стране Урагани долазе у Хамитлон без можда и најбољих играча Ардија Савее који је прошлог кола постигао хет  трик против Моане Пасифике, Џордија Барета и Тарела Ломакса

Нема сумње да ће домаћини желети да се искупе за пораз од пре недељу дана од Редса. Томе им може помоћи одлика руководства Хурикејнса да одмори поменуту тројицу у слкадом са договором са Рагби Савезом Новог Зеланда о “чувању” репрезентативаца за Мондијал у Француској.

Ипак, и без поменутих играча момци из Велингтона су заиста озбиљна претња за сваку екипу па макар то били и у пуној снази још увек, без обзира на пораз из прошлог кола, првопласирани Чифси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.