КРУСЕЈДЕРСИ НАСТАВЉАЈУ ПОХОД

ДЕТАЉ С МЕЧА ЧИФС - КРУСЕЈДЕРС: Сони Бил Вилијамс у контакту с Поглавицама.
ДЕТАЉ С МЕЧА ЧИФС - КРУСЕЈДЕРС: Сони Бил Вилијамс у контакту с Поглавицама.

Крсташи из Кантерберија настављају победносносн поход на осму титулу шампиона Супер рагбија. У првој утакмици деветог кола Крусејдерси су на стадиону Бејпарк у Тауранги као гости савладали Ваикато Чифсе са 34:16 (17:13) чиме су се учврстили на првом месту Новозеландске конференције а остаће и на лидерској позицији у генералном пласману ако Булси сутра у Квинсленду тријумфују или спрече Редсе да у евентуалној победи однесу бонус бод.

Чифси су успели да буду равноправан противник Крусејдерсима само у првом полувремену есејем Лелие Масаге трансформацјом и две казне Мајка Делејнија чиме су стигли вођство ривала оставрено поентирањем Робија Фруена и Шона Мејтланда, док је Мет Берквист био сигуран из оба претварања и казне.

ПОНОВО У АКЦИЈИ: Капитен Ол блекса и Крусејдерса Ричи Мек Коув.
ПОНОВО У АКЦИЈИ: Капитен Ол блекса и Крусејдерса Ричи Мек Коув.

У наставку машинерија момака из Крајстчрча сломила је Поглавице а егзекутори су били полагањима за бонус поен Енди Елис и Лук Романо док је Берквист који и даље успешно мења Данијела Картера на месту отварача имао исти учинак као и у првом полувремену. Још једна добра вест за све присталице Крусејдерса је да се у тим после пет недеља одсуства вратио капитен Ол блекса Ричи Мек Коув који је у игру ушао у 50. минуту сусрета.

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ДЕВЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

ЧИФС – КРУСЕЈДЕРС 16:34 (13:17)

РЕБЕЛС – ХАЈЛЕНДЕРС

Сутра:

БЛУЗС – ВАРАТАС

РЕДС – БУЛС

ЛАЈОНС – СТОРМЕРС

ЧИТАС – ХУРЕКЕЈНС

БРАМБИС – ВЕСТЕРН ФОРС

ШАРКСИ су слободни у деветом колу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.