СПЛИЋАНИ ЛАКО С БЕОГРАЂАНИМА

ДЕТАЉ СА СУСРЕТА РОЈАЛИСТА И НАДЕ ОДИГРАН НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ У БЕОГРАДУ
ДЕТАЉ СА СУСРЕТА РОЈАЛИСТА И НАДЕ ОДИГРАН НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ У БЕОГРАДУ

Сплитска Нада тријумфом 51:5 (19:5) у одложеној утакмици првог кола против Краљевског београдског рагби клуба одиграној на терену Спортског центра Ивица Пољак Сокол и Андрија Алчић у Сињу преузела је прво место на табели Прве дивизије Регионалне „Балканске“ лиге.

Обе екипе су ослабљене ушле у сурет али их то није спречило да прикажу добар рагби љубитељима ове игре који су се у пристојном броју појавили на трибинама Спортског центра у Сињу.

Београђани који су имали свега 18 играча да супротставе противнику равноправно су се носили с ривалом у првих 40 минута сусрета. У првом полувремену Краљевски београдски рагби клуб је и успео да постигне прве, а како се касније испоставило и једине поене на мечу есејем.

Квалитет Сплићана дошао је до изражаја у наставку сусрета када су докусурили Београђане постигнувши још 32 поена. Са нових пет бодова, четири за победу и бонус бод за више од четири постигнута есеја на мечу, Нада је сменила шампиона Србије екипу београдског Победника с лидерске позиције на табели Прве дивизије Балканске лиге.

ТАБЕЛА РЕГИОНАЛНЕ “БАЛКАНСКЕ” ЛИГЕ

[table “17” not found /]

4 Replies to “СПЛИЋАНИ ЛАКО С БЕОГРАЂАНИМА”

  1. Ne znam zasto bi bilo sramota da se otputuje na utakmicu sa 18 igraca? Ragbi igra 15, dakle imali su 3 rezerve. Putovali su klubovi i sa manje igraca na utakmice od 18.

  2. ?!!!

    Kako bre ne znas covece zasto bi bilo sramota?!!! Otici na medjunarodnu utakmicu gde ti predstavljas Srbiju i to protiv Hrvatske sa svega 18 igraca?!!!! PA kako da te nebude sramota?! Pa makar su za tu tekmi moogli da se skupe i da ljudski odputuju…
    Sramota je da tako predstavljaju nasu zemlju na tako nekom takmicenju i odputuju sa svega tri rezerve…
    Ne znam da li znas da ekipu cini 22 igraca, 15 na terenu i sedam na klupi koji su spremni u svakom trenutku da utrce ne teren i poginu na njemu ako treba za svoj klub. To samo pokazuje kako je Brk jadan ili kako je nas ragbi uopste pao na niske grane.

    Izvinjavam se ako se neko nasao uvredjemin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.