ПИРАТИ ОДНЕЛИ ПЛЕН ИЗ КЕЧКЕМЕТА

ПИРАТИ С ДУНАВА (бело-зелени дресови) У АКЦИЈИ.
ПИРАТИ С ДУНАВА (бело-зелени дресови) У АКЦИЈИ.

У заосталој утакмици трећег кола групе Б Балканско – Дунавског Првенства одиграној на помоћном терену стадиона Сектои у Кечкемету Донау Пиратен из Беча савладали су домаћина 13:10 (10:10) чиме су остварили прву победу у такмичењу клубова Аустрије, Словеније, Хрватске, Босне, Србије и Мађарске обзиром да су на дебију у Љубљани почетком септембра ремизирали с истоименим тимом.

Деми Пирата са Дунава Навас отворио је меч казном у 25. минуту после жутог картона који је српски делиоц правде Предраг Штиглић показао отврачу Кечкемета. Предност играча више на терену Бечлије су искористиле и претвориле је у поене полагањем Вивера а есеј креатора игре претворио је Навас још једним прецизним ударцем.

У листу стрелаца код Мађара први се уписао Беке из казне после одрађених десет минута на клупи за кажњене што је дало подстрек остатку екипе да се пожртвованије бори и избори изједначење.

Домаћини су у завршници првог полувремена успели да стигну вошство противника есејем крила Комувеса и трансформацијом Нађтегешија али је одлучујуће поене за тријумф Аустријанаца постигао Навас трећим прецизним шутем на гол у четвртом минуту наставка.

ТАБЕЛА ГРУПЕ Б БАЛКАНСКО-ДУНАВСКОГ ПРВЕНСТВА

[table “37” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.