ПУКЛА СТОТКА У СМЕДЕРЕВУ

СРУШИЛИ И ТВРЂАВУ У СМЕДЕРЕВУ: Рагбисти Партизана у акцији.
СРУШИЛИ И ТВРЂАВУ У СМЕДЕРЕВУ: Рагбисти Партизана у акцији.

После данашњих утакмица које су надокнадиле заостатак из другог, односно шестог кола шампионске трке, дефинитвно је пала и последња клапа јесењег дела Првенства Србије. У Смедереву Партизан је разбио Гвоздену тврђаву 103:0 (41:0). Сличну судбину али у блажој варијанти доживео је Динамо на Ади Циганлији кога је Краљевски београдски рагби клуб декласирао 54:0 (25:0).

Партизан је у граду вина и челика показао да је једини пораз који је претпео у досадашњем току Првенства 20:13 од Победника у првом колу можда био само тренутна слабост. Црно-бели су покорили Гвоздену тврђаву постигнувши 17 есеја не дозволивши противнику да укњижи ни почасне поене.

У сваком случају, Смедеревцима треба одати признање на показаној борбености и пожртвовању без обзира што су пре сусрета били свесни да их очекује изузетно тешких 80 минута против клуба са Топчидерског брда.

Краљевски београдски рагби клуб је без већих проблема успео да одради оно што му је било суђено да уради пре месец дана. На Ади Циганлији олако су савладали Динамо 54:0 чиме су се учврстили на трећем месту табеле.

И Панчевци ако и рагбисти из престолнице Ђурађа Бранковића пролазе кроз тешке тренутке. На изненађење многих, Дивљи вепрови су успели да се консолидују и смогну снаге да се упуте на Аду на мегдан Ројалистима и ако су били свесни каква их судбиа очекује. Ипак, знатно (екстремно) подмалђени успели су да пруже достојан отпор освајачу Купа који је олако постигао преко 50 поена.

ГВОЗДЕНА ТВРЂАВА – ПАРТЗАН 0:103 (0:41)

Терен код старе Железараре.

Гледалаца: 50.

Главни судија: Драган Ножица (Београд).

Помоћници: Миленко Милићевић (Крушевац). Дејан Штиглић (Београд).

ГВОЗДЕНА ТВРЂАВА: Јоксимовић, Урошевић, Спасић, Николић, Павловић, М. Спасић, Јовановић, Басановић, Станковић, Дунчевић, Бранковић (Терзић 41`), Сл. Милошевић, Са. Милошевић, Пешић, Гојковић

ЖУТИ КАРТОН: Спасић.

ПАРТИЗАН: Јоксимовић, Пријић, Бајић, Стојичевић, Ђукић (Павличевић 41`), Ивановић, Срећковић (Јерковић 50`), Јовановски, Шислер (Шпадијер 41`), Миланко, Тајсић, Милосављевић, В. Дејановић (Арсић 41`), Станић, И. Дејановић.

ЕСЕЈИ: три Арсић, два Пријић, два Јовановски, два Тајсић, два Милосављевић. В. Дејановић. Станић, Бајић, Стојичевић, Јоксимовић, Ивановић.

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: пет И. Дејановић, три Милосављевић, Миланко.

НОВИ ЗЕЛАНД220076:3219
ЈУЖНА АФРИКА210163:4715
АРГЕНТИНА210146:7204
АУСТРАЛИЈА200243:7711

2 Replies to “ПУКЛА СТОТКА У СМЕДЕРЕВУ”

    1. Nazalost, ni jedan od klubova nije se postarao da obezbedi adekvatnu fotografiju. Nadamo se da ce to ispraviti u buducnosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.