СПРИНГБОКСИ СПРЕМАЈУ ОСВЕТУ

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА АУСТРАЛИЈЕ И ЈУЖНЕ АФРКЕ: Дигби Иоане у рукама Спрингбокса.
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА АУСТРАЛИЈЕ И ЈУЖНЕ АФРКЕ: Дигби Иоане у рукама Спрингбокса.

Јужна Афрка коначно ће се представити свету са озбиљнијим тимом у односу на онај који је гостовао Аустралији и Новом Зеланду. У четвртом колу Купа три нације који ће се одиграти сутра на стадиону Кингс парк у Дурбану Спрингбоски ће против Валабиса покушати да се искупе за понжавајуће поразе а исто важи и за изабранике Робија Динса после неуспеха у Окланду пре седам дана.

Главни стратег Јужне Африке Питер Де Вилијерс за сутрашњу утакмицу именовао је 15 играча који нису одиграли ни минут рагбија од завршетка Супер 15 сезоне а Фури Ду Приз и Ханрих Брусову су били ван строја готово две године због повреда. Свега шеторица играча од стартних 22 су недавно осетили репрезентативну акцију док ће само капитен Џон Смит и Дани Русову поново започети утакмицу.

Аустралија је на последњем гостовању Јужној Африци после драме у Бломфонтејну остварила победу 41:39 а дветеорица који су били јунаци успеха од пре годину дана стартоваће и данас. Међутим, Валабиси су последњи пут савладали Спрингбоксе у Дурбану 2008. 27:15.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.