ТОМАС ЈАНГС ПРОГЛАШЕН ЗА НАЈБОЉЕГ ИГРАЧА ПРЕМИЈЕРШИПА

БЛИСТАО ОВЕ СЕЗОНЕ: Том Јангс с твојејем
БЛИСТАО ОВЕ СЕЗОНЕ: Томас Јангс с твојејем

Талонер Лестер Тајгерса Томас Јангс синоћ је проглашен за најбољег играча Премијершипа у сезони 2012/2013. Јангс је добио највише гласова у конкуренцији са капитеном Сараценса Стивом Бротвиком, чепом треће линије мелеа Глостера и Фиџија Акапусијем Кером, демијем Харлеквинса Данијем Кером, клубским саиграчем Џулијеном Салвијем и крилом Лондон Воспса Кристијаном Вејдом.

Син бившег репрезентативца и играча Тигрова Ника Јангса и старији брат Бена Јангса, демија клуба са Велфорд роуда и Енглеске, иза себе има одличну годину. Томас је до 2008/2009 играо на позицији центра и на препоруку Хајнеке Мајера тадашњег тренера Лестера а садашег Јужне Африке, пребацио на талонера и каријера му је просто процветала.

У сезони на истеку дебитовао је за репрезентацију Енглеске у новембру против Фиџија и до сада одиграо девет мечева за Црвене руже рачунајући и убедљив трфијумф истог месеца против Ол блекса. Био је надомак Грен слема са државним тимом у Купу шест нација, усталио се као стандардна двојка у стартној постави и изборио место и тиму Британских и Ирских Лавова за овогодишњу турнеју по Аустралији.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.