РАГБИСТИ БОСНЕ СЛАВЕ ЈОШ ЈЕДАН ТРИЈУМФ

САВЛАДАЛИ И ФИНСКУ: рагбисти Босне и Херцеговине. ФОТО: Армин Берберовић
САВЛАДАЛИ И ФИНСКУ: играчи Босне и Херцеговине. ФОТО: Армин Берберовић

Репрезентација Босне и Херцеговине забележила је другу победу у року од недељу дана. После Луксембуржана који су пали у Тешњу протекле суботе, ове су у Зеници на терену стадиона Камберовића поље поклекли Финци. Нови тријумф и нова четири бода донела су два Арнима уз свесрдну и беспоштедну помоћ саиграча. Отварач Вехабовић је био прецизан из три казне и трансформације после полагња, јединог домаће екипе, имењака Задића. Права је штета што Босанци нису успели да узму и бонус бод али једноставно, није се могли против тврдих Финаца који су били близу и другом бонус боду обзиром да су узели један за пораз од седам и мање поена разлике а за други им је нестојао још један есеј јер су их постигли три.

ДЕТАЉ С МЕЧА У ЗЕНИЦИ
ДЕТАЉ С МЕЧА У ЗЕНИЦИ

За пропутеним не треба жалити. Битно је да су укњижена четири бода с којима се Босна и Херцеговина учврстила на трећем месту табеле. Само један бод јој бежи другопласирана Норвешка и два Луксембург који је избио на прво место после данашњег тријумфа 20:7 на свом терену против Грчке што гарантује изузетно узбудљив наставак такмичења следеће године у групи Д, дивизије 2 Купа европских нација.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Едиб Алић, Мирсад Фетић, Семир Пашић, Алем Харачић, Един Појскић, Џејсон Хус, Данијел Кесеровић, Кенан Узуновић, Мирза Капић, Армин Вехабовић, Крешимир Марковић, Седад Туфекчић, Сабахудин Субашић, Елвис Тука, Армин Задић.

Амир Мујић, Ведран Изић, Амел Харачић, Иван Вребац, Елвин Спахић, Фадил Спахић, Нејро Ахмић, Харис Оруч.

ЕСЕЈИ: Армин Задић

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Армин Вехабовић

КАЗНЕ: три Армин Вехабовић

ТАБЕЛА ГРУПЕ Д, ДИВИЗИЈЕ 2 КУПА ЕВРОПСКИХ НАЦИЈА

[table “34” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.