БРЂАНИ И БУНТОВНИЦИ ОТВАРАЈУ ОСМО КОЛО СУПЕР РАГБИЈА

ДЕТАЉ СПРОШЛОГОДИШЊЕГ МЕЧА У ДАНИДЕНУ: деми Бунтовника Ник Фипс у загрљају талонера Хајлендерса Едруа Хора
ДЕТАЉ С ПРОШЛОГОДИШЊЕГ МЕЧА У ДАНИДЕНУ: деми Бунтовника Ник Фипс у загрљају талонера Хајлендерса Едруа Хора

Уткмица која ће се одиграти на терену стадиона Форсајт Бар у Данедину, где ће се састати Хајлендерси и Ребелси, отвориће осму недељу такмичења најбољих тимова јужне хемисфере. По завршетку меча на југоистоку јужног острва Новог Зеланда, у главном граду Аустралије ће Брамбиси одмерити снаге са Блузсима. Преосталих пет сусрета осмог кола Супер рагбија одиграће се у суботу.

Хајлендерсима којима и ове сезоне, макар по до сада приказаном, поново не цветају руже, долазе гости из Мелбурна. Бунтовници су протекле недеље савладали Брамбисе што може бити наговештај славља Озија који су и лане тријумфовали у Данидену 38:37.

Поменити Рагбисти из Канбере који су 2013. играли финале Суоер рагбија, данас ће имати неугоднијег противника, на папиру, у односу на Реблесе за поправни јер су Плавци су Окланда везали две победе и у завидној су форми.

Булси новозеландску турнеју стартују гостовањем Хурикејнсима, који ће ову утакмицу одиграти у Непиру на Мек Лејн парку како би испоштовали регион Хоукс Беј из којег, поред Велингтона, црпе играче за своју франшизу. Урагани ће сигурно бити на крилима прошлонедељне победе над Крусејдерсиам остварене у Крајстчрчу, али Бикови из Преторије сигурно нису дошли са белом заставицом у Земљу великог белог облака.

ПАРОВИ ОСМОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

ХАЈЛЕНДЕРС – РЕБЕЛС

БРАМБИС – БЛУЗС

Сутра:

ХУРИКЕЈНС – БУЛС

РЕДС – ВЕСТЕРН ФОРС

ЧИТАС – ЧИФС

ЛАЈОНС – КРУСЈЕДЕРС

СТОРМЕРС – ВАРАТАС

У осмом колу слободнису ШАРКСИ

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ОСМО КОЛА

[table “28” not found /]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.