БУШКО ЈЕЗЕРО ОКУПЉА РАГБИСТЕ БАЛКАНА

ПЛАКАТ ТУРНИРА
ПЛАКАТ ТУРНИРА

У организацији Рагби клуба Томислав и удружења грађана Добри људи из Томиславграда, данас ће се на Бушком језеру, четврту годину за редом, одржати турнир у рагбију на песку Бич рагби фест. По речима домаћина, најлепша пешчана плажа у Босни и Херцеговини, плажа Мариновац, окупиће тимове из региона у дисциплини нашег спорта која све више узима маха, поготово у летњим данима. Почетак турнира је заказан за 13 сати.

Руководство Рагби клуба Томислав одлучило се на овај корак и из жеље да домаћен становништву представи себе али и сам спорт. Разлог акције промоције клуба и рагбија лежи у чињеници да домаће утакмице екипе Томислава играју изван Томиславграда. За ову прилику направили су и веома добар промотивни видео који можете видети овде.

Ове године Бушкко језеро и плажа Мариновац привући ће 12 екипа из Босне и Херцеговине и Хрватске. Поред домаћина учествоваће комшијски Вилани из Красице надомак Ријеке, Плоче, Сињ, Шибеник, Атлетико Свети Филип и Јаков и Макарска Риивијера а од локалних тимова присуствоваће Челик и Рудар из Зенице, Витез из Витеза, Херцег из Мостара и Маршал из Сарајева. Лане су титулу освојили рагбисти зеничког Рудара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.