ВАИКАТО И ТАРАНАКИ ОТВАРАЈУ ТРЕЋЕ КОЛО ПРВЕНСТВА ПРОВИНЦИЈА НОВОГ ЗЕЛАНДА

ПОНОВО У ДРЕСУ ВАИКАТА: Тавера Кер Барлов враћа се провинцији после две године одсуства
ПОНОВО У ДРЕСУ ВАИКАТА: Тавера Кер Барлов враћа се провинцији после две године одсуства

Дуелом у Хамилтону на терену стадиона Ваикато, између истоимене екипе и Таранакија, почеће треће коло Првенства провинција Новог Зеланда. Интересантно је да ће се у матиче провинције, или оне за које су потписали, вратити 11 Ол блекса који су добили зелено светло од Стива Хансена да се посвете домаћим обавезама. Један од њих је и Тавера Кер Барлов који ће вечерас по новозеландском времену после две године поново носити дрес Ваиката.

Ваикато и Таранки су две екипе на које је пао ред да у једном колу одиграју две утакмице. Тако ће данашњи домаћини сусрета за три дана гостовати Норт Харбуру у Албанију, док ће Таранаки угостити Беј оф Пленти у недељу.

Двојица од једенанаесторице који су из репрезентативног кампа добили дозволу да се прикључе провинцијама су Бен Фунел и Клин Слејд. Стуб и отварач помоћиће Кантерберију који је у походу на шесту узастопну титулу, да остваре и трећу победу у сезну сутра дан против Нортланда у Крајстчрчу. Поново ће место бити резервисано у новинарској ложи стадиона Рагби лига парк з аРагби Озон одакле ћемо Вас извештавати са сусрета Кантерберијанера и Нортланда.

ПАРОВИ ТРЕЋЕГ КОЛА ПРВЕНСТВА ПРОВИНЦИЈА НОВОГ ЗЕЛАНДА

Данас:

ВАИКАТО – ТАРАНАКИ

Сутра:

КАНТЕРБЕРИ – НОРТЛАНД

Петак, 29. август:

ВЕЛИНГТОН – МАНАВАТУ

Субота, 30. август:

САУТЛАНД – ОТАГО

НОРТ ХАРБУР – ВАИКАТО

Недеља, 31. август:

ТАРАНАКИ – БЕЈ ОФ ПЛЕНТИ

ОКЛАНД – ТАСМАН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.