ДИНАМО СУСПЕНДОВАО 14 ИГРАЧА

Управни одбор Рагби клуба Динамо обавестио је Рагби савез Србије, Такмичарску комисију, Комесара за такмичење као и остале клубове да је суспендовао 14 играча. У саопштењу стоји да је разлог за овакав потез руководства Панчеваца опрема коју првотимци нису раздужили. Суспензија значи да кажњени играчи неће моћи да играју за Динамо нити за било коју од националних селекцију као и да не могу да пређу у други клуб док не врате спорне ствари.

На списку суспендованих играча налазе се: Никола Петковић, Владимир Ђурка, Никола Татић, Лазар Влајић, Милош Тасић, Марко Стојоски, Игор Димчић, Милош Алексовски, Радослав Алексић, Жељко Ћирков, Петар Ратковић, Александар Топаловић, Никола Цветковић и Еди Млеков.

У саопштењу које је потписао председник Динама Душан Мрвош стоји да је клуб такву одлуку донео још 2009. године а на основу исте суспендовани су играчи који нису вратили нову опрему за играње утакица укупне вредности око 300.000 динара као и опрему за тренинг. У допису је наведено да ће уколико играчи раздуже ствари које су код њих суспензија бити укинута.

One Reply to “ДИНАМО СУСПЕНДОВАО 14 ИГРАЧА”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.