ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА ДЕРБИЈА ШЕСТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИ АОТЕАРОЕ

БИЋЕМО НА СТАДИОНУ СКАЈ ЗА ВАС

Редакцији Рагби Озона биће част и велико задовољство да Вас директно и екскузивно извештава и ове недеље са најзанимљивије утакмице, не само са Новог Зелада него и на глобалном плану тренутно обзиром ситуацију у свету. Место у новинарској ложи биће резервисано за нас на стадиону Скај у Велингтону одакле ћемо Вам преносити све занимљиости са дерби меча шестог кола Супер рагби Аотеарое Хурикејнс – Блузс.

Урагани су повратили самопоуздаље посве два пораза на старту такмичења остваривши две везане победе. Прву на гостовању Чифсима у Хамилтону, одакле смо вас такође директно извештавали, као и и протекле недеље против Хајлендерса у Велингтону, што им даје на самопоуздању да би и овог викенда могли да понове добре игре и савладају љутог ривала.

Блузси у од доласка Баудена Барета дигли ниво своје игре значајно. Једини пораз до сад нанели су им браниоци титуле, три година за редом шампиони и са укупно десет титула освојених најтрофејнија франшиза Супер рагбија Крусејдерси савладавши их у Крајстчрчу 26:15 али тек у завршници меча, обзиром да су момци из Окланда водили већим делом утакмице.

Биће врло интересантно видети Баудена Барета поново на терену стадиона Скај у Велингтону, али овог пута у противничким бојама, односно, у мајци Блузса.

Још интересантије ће бити дуел браће Барет, Џордија на позицији аријера у редовима Хурикејнса и старијег Барета на истом месту али у редовима Плаваца из Окланда.

Ми ћемо бити на лицу места и о свему вас извештавати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.