ИЗВЕШТАВАЋЕМО ВАС СА МЕЧА ХУРИКЕЈНС – ЧИФС

хурикејнс чифс

Настављамо са директним и ексклузивним извешатавањем са мечева Супер рагби Аотеарое. Овог викенда, место у новинарској ложи биће резервисано за Рагби Озон на стадиону Скај у Велингтону одаке ћемо Вас извештавати са прве утакмице деветог кола у којој ће се састати Хурикејнси и Чифси.

Урагани су се укључили у трку за титулу пе две недеље када су нанели први пораз Крусједерсима на њиховом терену у Крајстчрчу у оквиру Супер рагбија после три године. Протеклог викенда су били слободни и свежи улазе у завршницу такмичења и у окршај са Поглавицама.

Оно што им је неопходно да остану у трци је победа вечерас против Чифса на  свом терену и то да постигну три есеја вишеу односу на противника како би узели изузетноважан бонус бод.

Рагбисти из Хамилтоа јесу и даље једина екипа без победе у Супер рагби Аотеарои и на папиру делују као најлакши противник. Међутим, опште је позната ствар да је звер најопаснија када је рањена. Такође, Чифси нису успели прошле недеље да се опросте од своје публике победом али ће сигурно покушати коначно да је остваре у последњој утакмици у сезони јер су слободни у финалном колу Супер рагби Аотеаое које је на програму следећег викенда

Следећа непозната у једначини што се тиче Урагана је недељљна утакмица Крусејдерса са Хајлендерсима. Ако Крстааши победе у Крајстчрчу, освојиће такмичење коло пре краја и ту се завршава сва прича. У случају пораза, нада Хурикејнсима остаје под условом да у поледњем колу победе Хајлендерсе у Данидену такође уз бонус бод.

Хурикејнси и Чифси су се до сада 37 пута састали. Урагани су славили у 20 утакмица, Поглавице у 15 док су два меча завршена без победника. Последњи пут су укрстили копља 5. јула у Хамилтону у утакмици са које смо Вас директно извешатавали и са које можете да прочитате извешатј овде. Хуркејнси у тој прилици били бољи и славили 25:18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.