И ЏЕЈМС БОНД МЕЂУ ЛАВОВИМА

НИЈЕ КРИО ЗАДОВОЉСТВО: Данијел Крејг честита Џонатану Секстону
MEЂУ ПРВИМА: Данијел Крејг честита Џонатану Секстону

У великој групи највијача Британских и Ирских Лавова који су преплавили земљу кенгура и пружили велику подршку рагбистима са острва, био је и најпознатији тајни агент на свету. Тачније, глумац Данијел Крејг који тумачи улогу лика јунака из Иан Флемингових романа – Џејмса Бонда, долетео је из Лос Анђелеса и био међу више од 30.000 Британаца и Ираца који су присуствовали успеху Лавова на турнеји по Аустралији.

КО КАЖЕ ДА ЏЕЈМС БОНД ПИЈЕ САМО ВОДКУ - МАРТИНИ И ТО ПРОМУЋКАН, НЕ ПРОМЕШАН: Данијел Крејг и Џонатан Дејвис прославили успех уз пиво
КО КАЖЕ ДА ЏЕЈМС БОНД ПИЈЕ САМО ВОДКУ - МАРТИНИ И ТО ПРОМУЋКАН, НЕ МЕШАН: Данијел Крејг и Џонатан Дејвис прославили успех уз пиво

Данијел Крејг је био међу првма који су честитали Ворену Гетланду и његовим изабраницима на оствареном. Одмах после одлучујућег тест меча нашао се на атлетској стази стадиона Аустралија у Сиднеју и поделио своју радост са играчима којма се касније прикључио у свлачионици где је започело велико славље.

Најновији Џејмс Бонд је велики љубитељ рагбија. Данијел Крејг је својевремено играо за Хојлејк Рагби Фудбал Клуб у севернозападној Енглеској. Злонамерници кажу да се то може и видети по његовом лицу које и изгледа  као да је претрпело удрац или два у прошлости.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.