КАДЕТИ КРАЉЕВСКОГ БЕОГРАДСКОГ РАГБИ КЛУБА ШАМПИОНИ СРБИЈЕ


Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/yl/exph2dzsorhp10r/rugbyozone.com/public_html/wp-content/plugins/wp-table-reloaded/controllers/controller-frontend.php on line 242

Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/webvol11/yl/exph2dzsorhp10r/rugbyozone.com/public_html/wp-content/plugins/wp-table-reloaded/controllers/controller-frontend.php on line 244

ШАМПИОНИ СРБИЈЕ: Кадети Краљевског београдског рагби клуба
ШАМПИОНИ СРБИЈЕ: Кадети Краљевског београдског рагби клуба

Првотимци Краљевског београдског рагби клуба тријумфом 59:0 (35:0) против Партизана на терену на Ади Циганлији у последњем трећем колу Првенства Србије за кадете одбранили су титулу шампиона државе.

Нажалост, у овогодишњем првенству за играче до 16 година старости такмичиле су се само две екипе. Сва хвала иде на рачун младих Монархиста који су у све три утакмице убедљиво савладали Партизан.

Исто тако треба одати признање и дечацима у црно-белим дресовима  који нису клонуи духом после високих пораза већ су показали велику борбеност и жељу за напредком.

Надамо се да ће српски клубови следеће сезоне или већ на пролеће када стартује такмичење у Купу, покренути кадетске погоне јер је ово био први пут после дужег периода да се за титулу шампиона Србије боре свега два тима.

  1. коло: ПАРТИЗАН – КБРК 0:69

  2. коло: КБРК – ПАРТИЗАН 97:0

  3. коло; ПАРТИЗАН – КБРК 59:0

КБРК3300225:0315
ПАРТИЗАН30030:22500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.