КАДМОР У ПРОБЛЕМУ

СКУПО ЋЕ ГА КОШТАТИ ИЗЈАВА: Џејми Кадмор
СКУПО ЋЕ ГА КОШТАТИ ИЗЈАВА: Џејми Кадмор

Играч друге линије скрама Клермона и репрезентације Канаде Џејми Кадмор, рагбиста који је посветио више од деценије клубу из Француске веома је близу неславног завршетка каријере после објаве на социјалним мрежама по окончању утакмице и пораза Клермона 37:28 од Бордоа у последњем колу Купа европских рагби шампиона.

Оставши без бодова у окршају са ривалима из Топ 14, Клермон је остао и без шанси да се пласира у нокаут фазу елитног клупског такмичења Старог континента. Тим поводом, Џејми Кадмор је на социјалним мрежама изјавио да канцеларија треба да се очисти и написао да жели да се врати  сада главни стратег Шкотске Верн Котер, претходни тренер клуба – који је за своје раднике у фабрици гума почетком 20. века основао Марсел Мишелин.

Ерик Де Кромиер председник Клермона је тим поводом изјавио да тридесетседмогодишњег Канађанина, коме је на почетку сезоне стављено до знања да му се на почетку следеће неће обновити уговор, очекује одговарајућа казна и додао да Кадмору недостају морални кодекси.

Кадмор се извинио садашњем тренеру Клермона Франку Аземи који је поизнао да га је изјава Џејмија на друштвеним мрежама повредила.

Видећемо шта ће бити епилог целе фарсе…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.