КЛИНЦИ БОРЦА СЕ БОРЕ

ВРЕДНИ: тренери Радивој Ћосић (лево) и Игор Томашић показују технику подмлатку Борца
ВРЕДНИ: тренери Радивој Ћосић (лево) и Игор Томашић показују технику подмлатку Борца

Без обзира што им је сезона тек завршена, најмлађе и за сада, поред ветеранске, једине категорије Рагби клуба Борац из Старчева, не стају са радом. Хладно време није спречило младе Старчевце да под будним оком тренерског дуа Радивоје Ћосић – Игор Томашић стичу нове рагби вештине.

Да се наш вољени спорт изузетно добро примио у “републици” где га је није било деценијама, и да се упоран увек исплати, најбољи је пример Борца. Деци је у тој мери рагби прирастао срцу да једноставно немају стрпљења за топлије дане и наставак сезоне.

Руководство клуба им је за усавршавање стечених и стицање нових рагби вештина обезбедило салу Културног центра 29. новембар у центру села где око двадесетак малишана тренира понедељком и средом од 19 сати.

Како је рекао један од тренера и члан управе Рагби клуба Борац Радивој Ћосић, познатији као Ћоле, циљ ових активности је омасовљење спорта у Старчеву, што им са зада, судећи по делима али и бројевима, одлично иде и позива све заинтересоване да дођу понедељком и средом у 19 сати у велику салу Центра за културу 29. новембар и придруже им се.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.