СМИТ НЕЋЕ ИГРАТИ ТРЕЋИ БЛЕДИСЛОУ КУП

САМ СЕБЕ КАЗНИО: Ерон Смит
САМ СЕБЕ КАЗНИО: Ерон Смит

Деми Ол блекса Ерон Смит, склон сексуалним скандалима, неће играти трећи Бледислоу куп тест против Аустралије предстојеће суботе у Окланду одлучено је на данашњој седници дисциплинске комисије Рагби савеза новог Зеланда после двосатног заседања.

У саопштењу за јавност стоји да се у оваквим случајевима не излази са детаљима али су обелодањени закључци. Због наношења штете угледу Ол блекса и њиховим пословним партнерима, Ерон Смит ће добровољно одустати од играња у трећем Бледислоу куп тест мечу и биће му званично, писменим путем уручена опомена.

Неће му бити исплаћена предвиђена зарада и мораће да затражи помоћ од надлежних установа како би решио проблеме у понашању и у односима са вереницом.

Ерон Смит је протеклог месеца на аеродрому у Крајстчрчу, после победе против Јужне Африке у оквиру Првенства четири нације, имао сексуални однос са неименованом девојком у тоалету за инвалиде.

Претходна веза му се окончала по сазнању јавности да је преварио тадашњу девојку са проститутком а не тако давно је свом профилу једне од друштвених мрежа поставио фотографију себе обнаженог.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.