КРУШЕВАЦ УБЕДЉИВ ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ

ДЕТАЉ С МЕЧА КРУШЕВАЦ - ВОЈВОДИНА (црвено-бели дресови)
ДЕТАЉ С МЕЧА КРУШЕВАЦ - ВОЈВОДИНА (црвено-бели дресови)

У одложеној утакмици петог кола Првенства Србије првотимци Крушевца су на терену Спортског центра Крушевац убедљиво савладали Војводину. Чарапани су на мечу постигли осам есеја за тријумф 46:3 (21:3) чиме су сменили смедеревску Гвоздену тврђаву с петог места првенствене табеле.

Новосађани су пружали значајнији отпор у првом полувремену када се играло на половини домаћина али нису успели територијалну предност да претворе у резултатску. У првих 40 минута постигли су једине поене на сусрету из казне преко Обрадовића док је Крушевац с два есеја Антића, једним Савића и успешно изведеним трансформацијама отварача Ивковића безбрижно отишао на одмор.

У наставку утакмице рагбисти из престолнице Кнеза Лазара у потпуности су сломили отпор Војводине и још пет пута положили лопту иза гол линије гостију за коначних 46:3.

Да су се момци из Српске Атине максимално борили сведоче повреде „зарађене“ на терену Спортског центра Крушевац. Косановићу је у контакту „испало“ десно раме, код Лазаровског је констатовано угануће скочног зглоба леве ноге док је Поробић после меча морао на шивење доње усне.

КРУШЕВАЦ – ВОЈВОДИНА 46:3 (21:3)

Игралиште Спортског центра Крушевац.

Гледалаца: 50.

Судија: Милан Милићевић (Крушевац)

КРУШЕВАЦ: Живковић, Грујић, Стевшић, Милетић, Костић, Петровић, Антић, Јовановић, Мићић, Ивковић, Живић, Савић, Ивковић, Милићевић, Миленковић.

ЕСЕЈИ: два Антић, Костић, Ивковић, Савић, Ивковић, Милићевић, Миленковић.

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: три Ивковић.

ВОЈВОДИНА: Ђорђевић, Самарџић, Станојоски, Милошев, Поробић, Гагић, Обрадовић, Раич, Лазаровски, Жигри, Марић, Новосел, Несторовић, Косановић, Вукадивнов.

КАЗНЕ: Обрадовић.

ТАБЕЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

НОВИ ЗЕЛАНД220076:3219
ЈУЖНА АФРИКА210163:4715
АРГЕНТИНА210146:7204
АУСТРАЛИЈА200243:7711

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.