КРУШЕВЉАНИ САВЛАДАЛИ НОВОСАЂАНЕ

ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ СУСРЕТА КРУШЕВЦА (наранџасти дресови) И ВОЈВОДИНЕ
ДЕТАЉ С ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ СУСРЕТА ЧАРАПАНА (наранџасти дресови) И ВОЈВОДИНЕ

У сусрету којим је започело треће коло сениорског Првенства Србије момци из престонице Кнеза Лазара забележили су прву победу у сезони. На терену Фудбалског клуба Мудраковац, Крушевац је савладао Војводину 14:10 (7:5) захваљујући прецизношћу шутера који су оба пута успешно извели трансформације после полагања. Новосађани су исто два пута положили лопту у противнички есеј простор али су их промашени шутеви на гол коштали трећег пораза од јесени.

Иван Стефановић је донео вођство домаћима поентиравши већ у четвртом минуту а саиграч са именом његовог презимена и презименом Стефановићевог имена, односно Стефан Ивановић га је повисио из претварања. До пред крај полувремена водила се неизвесна борба у којој су Новосађани успели да се приближе ривалу есејем Марка Новосела. Међутим, обзиром да је доста ка ауту лопта била спуштена, прилика за поравнањем је пропала непрецизном трансформацијом.

У наставку су Чарапани поново први задали ударац, поново преко Стефана Ивковића који је овога пута положио а на нове поене млађег брата, старији, Слободан је додао своја два из претварања. Рагбисти из Српске Атине су успели да извуку бонус бод у Крушевцу, есејем Николе Станишића. И Панчевац који после боја матичног Динама и касније Београдског рагби клуба, због студија у Новом Саду брани Војводинине, поентирао је близу аут линије. Марко Новосел је и овог пута био непрецизан из истог разлога као и претходни пут.

КРУШЕВАЦ – ВОЈВОДИНА 14:10 (7:5)

Терен ФК Мудраковац у Крушевцу

Главни судија: Дејан Штиглић (Београд)

Помоћници: /(),  ()

Делегат: Славиша Миленковић (Крушевац)

КРУШЕВАЦ: Филип Грујић, Милан Богдановић, Младен Лисинац, Стефан Милетић, Слободан Милетић, Стефан Ивковић, Милан Здјелар, Дејан Живковић, Марко Милетић, Слободан Ивковић, Немања Миленковић, Никола Миленковић, Алекса Сошић, Стефан Аксентијевић, Иван Стефановић

Лазар Црноглавац, Михајло Раденковић, Богдан Михајловић, Никола Божовић

ЕСЕЈИ: Иван Стефановић (4`), Стефан Ивковић (47`)

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Стефан Ивковић (5`), Слободан Ивковић (48`)

ЖУТИ КАРТОНИ: Марко Милетић (63`)

ВОЈВОДИНА: Урош Вуловић, Дејан Сич, Марко Пакловић, Јован Гагић, Марко Зечевић, Игор Раич, Марко Новосел, Горан Поробић, Василије Јовановић, Гиљем , Никола Ристивојевић, Никола Вукадинов, Рајко Јанковић, Јеленко Лакић, Срђан Србљанин

Александар Славковић, Филип Самарџић, Предраг Банић, Никола Станишић

ЕСЕЈИ: Марко Новосел (40`), Никола Станишић (75`)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.