МЕЧЕВИ У ЖАРКОВУ ОТВАРАЈУ ПРОЛЕЋЕ СРБИЈЕ

ЈУРИШАЈУ НА ПОБЕДУ: Милан Орловић у продору против Партизана
ЈУРИШАЈУ НА ПОБЕДУ: Милан Орловић у продору против Партизана. ФОТО: Јован Бајић

Утакмицама на теренима Фудбалског клуба Жарково сутра и прекосутра, почиње сениорско Првенство Србије у обе групе. Част да отворе 2014. у оквиру друштва Б, имаће други тим победника који ће нан поменутој локацији угостити Балканског комарца у суботу од 15 сати. Сутрадан, на истом игралишту прва екипа шампиона Србије, да не буде забуне, Победника, угостиће најозбиљнијиег конкурента за титуку, преименовани Београдски рагби клуб Црвена Звезда.

Бивши Џивџани, Ројалисти, па поново Џивџани и од недавно БРК ЦЗ, тачније њиховим играчи, имаће прилику да евентуалном победом усмере свој тим ка титулу против клуба који је основан ентузијазмом легенде српског рагбија Бошка Стругара. Боле би сигурно и данас био поносан на своје наследнике који недозвољавају ривалима да их их скину са трона дуже време, ако у недељу од 15 сати баце на колена новопечене црвенозвездаше.

Дан раније, у исто време, односно у суботу од 15 сати, друга екипа Победника ће бити домаћин Балканском комарцу.

Ко год од љубитеља рагбија, ко је у прилици, требао би да  посети оба меча. Неће то сигурно бити Супер рагби или Првенства шест нација квалитет, али ће наши момци тамо играти, поред зноја и крв проливати, дајте им подршку Вашим присуством.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.