МОНАРХИСТИ РАЗБИЛИ ЖАРКОВО СТОТКОМ

СТОТКОМ РАЗБИЛИ ЖАРКОВО: Рагбисти КБРК.
СТОТКОМ РАЗБИЛИ ЖАРКОВО: Рагбисти КБРК.

Првотимци Краљевског београдског рагби клуба у недељном мечу десетог кола Првенства Србије декласирали су Жарково на Ади Циганлији. Монархисти су против момака из предграђа престолнице постигли 17 есеја док су дозволили противнику да укњижи само један. Дан раније у Новом Саду Победник је савладао Војводину 70:3 (20:3).

Фрустрације и незадовољство после пораза од Љубљане играчи Краљевско београдског рагби клуба искалили су на противнику из домаћег такмичења. Жарково је страдало са стотком. У демолирању Комараца је предњачио Александар Ђорђевић који је четири пута положио лопту у есеј простор ривала. Матић је утакмицу завршио хет триком а по два пута су поентирали Садиковић, Пековић и Додић који је био најефикаснији појединац сусрета са 26 поена обзиром да је успешно извео и осам трансформација.

За индиспониране Жарковчане утешни есеј био је дело Ковачевића док је Синђић био прецизан из казне.

Са нових пет бодова Монархисти су се изједначили с Партзаном на другом месту табеле а да ли ће престићи црно-беле видеће се у следећем, 11. колу Првенства Србије када ће ова два клуба укрстити копља, највероватније на стадиону Војне гимназије.

КБРК – ЖАРКОВО 100:8 (59:3)

Игралиште на Ади Циганлији.

Гледалаца 100.

Главни судудија: Предраг Штиглић (Београд).

КБРК: Ничић, Рељић, Родић, Стевановић, Садиковић, Каратрајковски, Јоксимовић, Мићић, Пековић, Јанковић, Милићевић, Матић, А. Ђорђевић, Додић, Јауковић.

EСЕЈИ: четири Ђорђевић, три Матић, два Садиковић, два Пековић, два Додић, Каратрајковски, Мићић, Јанковић.

ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: осам Додић, две Јанковић.

ЖАРКОВО: Синђић, М. Арсовић (Хајду), Миловановић, Суша-Ступар, Маринковић, Радојчић, Вуловић, Новаковић, Јовановић, Милић, Лучић (Перуничић), Н. Арсовић, М. Ђорђевић, Мирков (Јеротић), Костадиновић.

ЕСЕЈ: Ковачевић.

КАЗНА: Синђић.

ТАБЕЛА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ ПОСЛЕ ДЕСЕТОГ КОЛА

НОВИ ЗЕЛАНД220076:3219
ЈУЖНА АФРИКА210163:4715
АРГЕНТИНА210146:7204
АУСТРАЛИЈА200243:7711

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.