НАРАВА ДЕБИТУЈЕ ПРОТИВ ПУМАСА

ОДИГРАЋЕ ПРВУ УТАКМИЦУ ЗА ОЛ БЛЕКСЕ: Емони Нарава
ОДИГРАЋЕ ПРВУ УТАКМИЦУ ЗА ОЛ БЛЕКСЕ: Емони Нарава

Стручни тим Ол Блекса саопштио је тим са којим ће у суботу отпочети одбрану титуле шампиона Рагби првенства, односно Првенсва четири нације на гостовању  Аргентини у Мендози на стадиону Малвинас Аргентинас. У стартну поставу уврштен је Емони Нарава који ће дебитовати против Пумаса.

Двадесеттрогодишњи Фиџијанац добиће вероватно један од најбољих поклона свега пет дана пред свој 24 рођендан – прилику да одигра прву утакмицу за Нови Зеланд. Емони Нарава наметнуо се одличним играма на месту крила ове сезоне за Чифсе којима је помогао да доћу до финала Супер Рагби Пацифика.

Његов клупски саграч Демијен Мек Кензи, започеће своју јубиларну 40. утакмицу у чувеном црном дресу на место отварача што је пребацило Баудена, најстаријег од тројице браће Барет са отварача на аријера.

Иначе, сва тројица браће Барет су поново у стартној постави. Поред најстаријег Баудена на отварачу, средњи Скот ће започети тест против Аргентине у другој линији мелеа, а најмлађи Џорди на првом центру.

Екипа Ол Блекса која ће се супротсавити Аргентини у Мендози:

Итан Де Грут, Ден Колс, Тарел Ломакс, Скот Барет, Џош Лорд, Шенон Фризел, Сем Кејн, Арди Савеа, Ерон Смит, Демијен Мек Кензи, Кејлеб Кларк, Џорди Барет, Реико Иоане, Емони Нарава, Бауден Барет

Коди Тејлор, Офа Ту` унгафаси, Непо Лаулала, Тупои Ваа` и, Далтон Папали` и, Финли Кристи, Ричи Мо` унга, Брејдон Енор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.