НАХОЛО СТАРТУЈЕ ПРОТИВ ЈУЖНЕ АФРИКЕ

ПОНОВО У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ: Ваисаке Нахоло
ПОНОВО У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ: Ваисаке Нахоло

Селектор Новог Зеланда Стив Хансен поново је промешао карте пред нови сусрет Ол блекса у последњем колу Првенства четри нације, односно Рагби првенства. Укупно их је седам, ако не рачунамо намерно изостављање Ерона Смита, од чека их је пет у мелеу и две у дијагонали.

Са клупе се у у другу линију скрама, односу на прошлонедељну победу, вратио Семјуел Вајтлок док  је Патрик Туиполоту испао из комбинације. Повратник је и Џером Кеино опорављен од повреде рамена, управо у мечу са Јужном Африком, пре месец дана у Крајстчрчу  док се Лиам Сквајер помера на клупу. Тамо ће Чарли Фаумуина одменити Офа Ту` унгафаси. Отворени крилни овог пута биће Мет Тод док се Арди Савеа сели на клупу.

И у дијагонали из стартне поставе међу резерве завршиће Џулијен Савеа кога ће одменити Ваисаке Нахоло док место на клупи од Демијена Мек Кензија у суботу увече заузима Џорџ Моала.

Тим Новог Зеланда за меч са Спрингбоксима:

Џо Муди, Ден Колс, Овен Френкс, Броди реталик, Семјуел Вајтлок, Џером Кеино, Мет Тод, Керијан Рид,Ти Џеј Перенара, Бауден Барет, Ваисаке Нахоло, Рајан Кроти, Ентон Леинтер Браун, Израел Даг, Бен Смит

Коди Тејлор, Вајат Крокет, Чарли Фаумуина, Лиам Сквајер, Арди Савеа, Тавера Кер Барлоу, Лима Сопоага, Џорџ Моала

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.