ПАРТИЗАН ЗАПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ

    РАГБИСТИ ПАРТИЗАНА У АКЦИЈИ ПРОТИВ ПОБЕДНИКА.
РАГБИСТИ ПАРТИЗАНА У АКЦИЈИ ПРОТИВ ПОБЕДНИКА.

Рагбисти Партизана у недељу 16. јануара одрадили су први тренинг у склопу припрема за наставак шампионске трке. Како црно-бели заостају за шампионом само четири бода а прва утакмица на пролећног дела сезоне биће управо с Победником на Топчидерском брду озбиљно су схватили период који је пред њима.

Победник је пре пар сезона прекинуо вишедеценијску доминацију Парног ваљка широм рагби терена наше државе. Ипак, у Партизану су наслутили да је можда дошао тренутак да се врате на место с којег их је склонио један од најмлађих српских клубова. Разлог за такво мишљење лежи у чињеници да је клуб с Топчидерског брда једини пораз у Првенству претпео на Ади Циганлији у првом колу од Победника 20:13.

МАРКО ПРИЈИЋ У ПРОДОРУ ПРОТИВ ПОБЕДНИКА.
МАРКО ПРИЈИЋ У ПРОДОРУ ПРОТИВ ПОБЕДНИКА.

Тога је свестан и шеф стручног штаба црно-белих Станислав Колунџија који се ипак не оптерећује будућим резултатима већ раду на тимском духу.

Генерално сада правимо тимски дух јер из тога и произилази све остало. Оно што је битно је да су сви играчи вољни да дају 100 одсто својих могућности. Јако је важно да сваки појединац да свој максимим а резултати ће доћи сами по себи. Задовољан сам одзивом момака на тренинге. Имали су иза себе месец дана рада у теретани сада је ред на терен – рекао је Станислав Колунџија који се после деценија проведених у Краљевском београдском рагби клубу вратио у Партизан на место главног тренера.

ВАЗДУШНИ ДУЕЛ: Капитен Партизана МАрко Милосављевић осваја лопту у ауту.
ВАЗДУШНИ ДУЕЛ: Капитен Партизана Марко Милосављевић осваја лопту у ауту против Крушевца.

Капитен Партизана Марко Милосављевић нада се тријумфу у на старту наставка Првенства самим тим и титули која би им се смешила под условом да савладају Победник са више од седам разлике као и преостале противнике до краја шампионата:

Надамо се да ћемо победити Победник у првом колу наставка Првенства. Од те утакмице практично нам зависи цела сезона али то би био само први степеник  на путу освајања титуле јер нас после очекује утакмица с Краљевским београдским рагби клубом. Ако савладамо и Ројалисте и Победник стварно не видим шта би могло да нас спречи да вратимо титулу шампион у Хумску.

РАГБИСТИ ПАРТИЗАНА У АКЦИЈИ ПРОТИВ КРАЉЕВСКОГ БЕОГРАДСКОГ РАГБИ КЛУБА.
РАГБИСТИ ПАРТИЗАНА У АКЦИЈИ ПРОТИВ КРАЉЕВСКОГ БЕОГРАДСКОГ РАГБИ КЛУБА.

Центар Парног ваљка и репрезентације Србије истиче да је атмосфера у тиму одлична што им служи као додатни подстрек ка остварењу циља:

Оно што је битно је да је конкуренција у екипи порасла јер се момци стварно у великом броју одазивају на тренинге. Има ту нових лица као и оних повратника, које су пословне или породичне обавезе одвојиле од рагбија. Атмосфера је стварно одлична и сви једва чекамо да истрчимо на терен – рекао је Марко Милосављевић који у клубу врши и функцију секретара.

Партизан ће у склопу припрема за нсатавак сезоне одиграти неколико пријатељских утакмица. Прво би на мегдан требали 20. фебруара у Смедереву с Гвозденом тврђавом. Недељу дана касније планирано је да црно-бели отпутују на тријангл турнир у хрватску престолницу где би снаге одмерили са Загребом и евентулано Бежиградом. По календару такмичења следећег викенда, однсно првог викенда у марту Партизан би требао да угости шампиона Србије, екипу Победника.

Један одговор на „ПАРТИЗАН ЗАПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.