ПАРТИЗАН И ПОБЕДНИК НЕМИЛОСРДНИ

РАГБИСТИ ПАРТИЗАНА У АКЦИЈИ
РАГБИСТИ ПАРТИЗАНА У АКЦИЈИ

После две недеље паузе проузроковане репрезентативним обавезама настављено је Првенство Србије утакмицама шестог кола. Нажалост, од четири меча одиграна су само два. Партизан је јуче на помоћном терену стадиона Карађорђе у Новом Саду декласирао Војводину 105:15. Победник је данас на Ади Циганлији поразио Гвоздену тврђаву са 126:0.

Календаром такмичења било је предвиђено да се одиграју сусрети Краљевски београдски рагби клуб – Динамо и Жарково – Крушевац. Међутим, ни једна од две преостале утакмице шестог кола нису одигране.

Динамо из Панчева због проблема с играчима није појавио на Ади Циганлији где је требао да одмери снаге са Краљевским београдским рагби клубом. Монархисти су уместо играња утакмице одрадили лакши тренинг.

Због сличних потешкоћа као и Панчевци, ни Крушевљани нису одпутовали на мегдан Жаркову који је био заказан данас на стадиону Спортског центра Инге на Звездари.

За сада једина непознаница је да ли ће Комесар за такмичење Рагби савеза Србије два неодиграна меча регистровати службеним резултатом 20:0 у корист КБРК и Жаркова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.