ПЛАВЦИ И УРАГАНИ У ВЕЛИНГТОНУ ЗАПОЧИЊУ ДЕСЕТО КОЛО СУПЕР РАГБИЈА

ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА ХУРИКЕЈНСА И БЛУЗСА
ДЕТАЉ С ПРЕТХОДНОГ СУСРЕТА ХУРИКЕЈНСА И БЛУЗСА

Ускршње, десето коло Супер рагбија почеће данашњим дербијем Новозеландске конференције у главном граду првака света где ће снаге на терену Регионалног стадиона одмерити Хурикејнси и Блузси. У другој утакмици првог дана у Мелбурну ће Ребелси дочекати Вестерн Форс. Преостале четири меча одигратће се сутрадан. Поприште једног од њих биће у Хамилтону где ће Чифси – шампиони Супер рагбија одмерити снаге са Крусејдерсима – франшизом за рекордних седам титула владара јужне хемисфере.

Малер је задесио момке из Окланда који су допутовали у Велингтон обзиром да је репрезентативац Новог Зеланда Ма`аа Нону повредио лист ноге на тренигу што би требало његовим саиграчима из државног тима али на другој страни терена, Конраду Смиту, браћи Савеи и остатку екипе Хурикејсна која је била слободна у претходном колу да олакша посао.

Ребелси који су намучили Чифсе претходне суоботе овог петка укрстиће копља са Вестерн Форсом. Рагбисти из Перта су у одличној форми што су потврдили и протекле рунде савладавши фаоворизоване Варатасе на западу Аустралије 28:16 забележивши, за њихове појмове, рекордну пету победу у низу у којем су пали и Редси и Чифси и Хајлендерси, и који је започет тријумфом 32:7 управо против Бунтовника у четвртој рунди Супер рагбија.

РЕЗУЛТАТИ И ПАРОВИ ПРЕД ПОЧЕТАК ДЕСЕТОГ КОЛА СУПЕР РАГБИЈА

Данас:

ХУРИКЕЈНС – БЛУЗС

РЕБЕЛС – ВЕСТЕРН ФОРС

Сутра:

ЧИФС – КРУСЕЈДЕРС

ВАРАТАС – БУЛС

ШАРКС – ЧИТАС

СТОРМЕРС – ЛАЈОНС

У десетом колу слободни су БРАМБИСИ, РЕДСИ и ХАЈЛЕНДЕРСИ

ТАБЕЛА СУПЕР РАГБИЈА ПРЕД ДЕСЕТО КОЛА

[table “28” not found /]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.