ПОБЕДНИК ОСВОЈИО И КУП СРБИЈЕ

НИСУ УСПЕЛИ ДА СЕ ОДУПРУ ОСВАЈАЧУ ДУПЛЕ КРУНЕ: рагбисти Крушевца (нараџансти дресови) у четвртфиналном дуелу против Балканског комарца
НИСУ УСПЕЛИ ДА СЕ ОДУПРУ ОСВАЈАЧУ ДУПЛЕ КРУНЕ: рагбисти Крушевца (нараџансти дресови) у четвртфиналном дуелу против Балканског комарца

Рагбисти Победника и ову сезону су завршили с дуплом круном. Титули шампиона додали су пехар намењен освајачу Купа Србије обзиром да су финалу одиграном на Спортском центру Министарства унутрашњих послова Републике Србије у Макишу декласиравши Крушевац 130:7 (57:0). Поред освајања трофеја, плаво – бели су поставили рекорд остваривши најубедљивију победом у финалима Купа Србије, Државне заједнице Србије и Црне Горе, СР Југоставије, СФР Југославије.

Обзиром да нам нико од предсавника Победника није доставио састав њиховог тима нисмо у могућности да га објавимо.

За Крушевац је било велико искуство играти у Купу Србије и стићи до саме завршнице. Екипа која се поново формира у престоници Кнеза Лазара дошла је до финала победом у четвртфиналу 24:12 против Балканског комарца а прилику да игра меч за трофеј добила је иступањем Београдског рагби клуба из свх такмичења у организацији Рагби савеза Србије.

По самом исходу меча може се наслутити доминација Победника на терену. Почасни есеј за Чарапане постигао је Стефан Аксентијевић док је из трансформације био сигуран Марко Милетић.

ПОБЕДНИК – КРУШЕВАЦ 130:7 (57:0)

Стадион СЦ МУП РС

Главни судија: Дејан Штиглић (Београд)

Помоћници: Предраг Штиглић (Београд), Драган Ножица (Београд)

Делегат: Стеван Илијашевић (Београд)

КРУШЕВАЦ: Милан Богдановић, Душан Вељковић, Младен Лисинац, Слободан Милетић, Стефан Милетић, Стефан Ивковић, Марко Видојевић, Милан Здјелар,  Марко Милетић, Слободан Ивковић, Михајло Раденковић, Никола Миленковић, Милош Милицевић, Иван Стефановић, Стефан Аксентијевић.

Богдан Михајловић

ЕСЕЈ: Стефан Аксентијевић

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Марко Милетић

Categoriesn

4 Replies to “ПОБЕДНИК ОСВОЈИО И КУП СРБИЈЕ”

  1. BRK je istupio zato sto su unapred znali da ce da izgube i ovo finale… Cudna je to druzina…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.