ПРАТИМО И ПРВИ ТЕСТ У СЕРИЈИ ОЛ БЛЕКСА И ЕНГЛЕЗАП

НОВА ЕКСКЛУЗИВА: извештаваћемо и са тест серије Новог Зеланда и Енглеске, почињемо у Окланду
НОВА ЕКСКЛУЗИВА: извештаваћемо и са тест серије Новог Зеланда и Енглеске, почињемо у Окланду

Први пут од оснивања асоцијације и саме интернет странице, Рагби Озон ће имати своје место у новинарској ложи за утакмице Тест мечева средином године, у овом случају серије од три утакмице између Новог Зеланда и Енглеске која ће сутра ујутро по централоевропском времену, почети окршајем на Иден парку у Окланду.

О дуелима врхунских рагбиста у црним на једној страни, и белим дресовима у другој, реке описа не би биле довољње да препричају традицију и ривалитет две дивовске рагби нације, једна која је по легенди измислила игру и друге која је у стварности апсолутно овладала њоме.

Само детаљ из најскорије прошлоси довољно говори о сусретима суборњих противника. А то је податак да су Енглези 2012. на Твикенхему у последњој утакмици Ол блекса сезоне, прекинули низ везаних победа, спречили освајање Грен слема гостију и постављање апсолутног рекорда који би дефинитвно био утемењен обзиром на успех од 14 тријумфа за редом који су имали Новозеланђани лане.

Сигурно ће нови окршај Црвених ружа и момака у црном бити спектакл сам по себи, а ми ћемо бити у извештаким просторијама легендарног спортског здања у највећем граду Ново Зеланда који је нашироко позант као неосвојива тврђава Ол блекса и директно и ексклузивно Вас извештавати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.