РАГБИ ОЗОН И НА МОНДОЈАЛУ У МОСКВИ

УВЕК НА ВРХУНСКМ ДЕШАВАЊИМА ЗБОГ ВАС
УВЕК НА ВРХУНСКМ ДЕШАВАЊИМА ЗБОГ ВАС

Као што смо Вас навикли на ексклузивна извештавања са врхунских рагби догађаја широм света, настављамо у истом ритму. Уз помоћ португалских компанија Ликор Беирао и Ви Сет Ит редакција Рагби Озона биће присуна и у новинарској ложи стадиона Лужњик одакле ће Вас од данас и за дане викенда обавештавати о свим дешавањима са Светског првенства у рагбију седам из Москве.

И у руској престоници, као што је то био случај и на свим претходним великим такмичењима, попут финала енглеског Премијершипа, Топ 14, Челинџ и Европског рагби купа, Тест мечева крајем године, Купа шест нација и Светског првенства 2011. на Новом Зеланду, Рагби Озон ће дефинитвно бити једини представник медија не само из Србије већ и са целокупног простора југоисточне Европе, односно Балкана. Ексклузивно извештавање омогућили су нам Ликор Беирао и Ви Сет Ит.

Ликер Беирао је компанија која производи врхунски ликер од биља, који је до пре само које деценије могао да се купи у апотекама практично као лек а сада је доступан и у слободној продаји.

Ви Сет Ит је компанија која организује врхунске спортске и корпоративве активности, бизнс туризам широм света у сарадњи са осталим партнерима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.