РЕМИ НА АДИ, ПОБЕДА НОВОСАЂАНА ПРОТИВ КРУШЕВЦА

ДЕТАЉ СА ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА ЦРВЕНО И ЦРНО - БЕЛИХ
ДЕТАЉ СА ЈЕДНОГ ОД ПРЕТХОДНИХ ДУЕЛА ЦРВЕНО И ЦРНО - БЕЛИХ: Александар Ђорђевић у продору против Партизана

Пролећни део сезоне у Првенству Србије отворен је дуелом на Ади циганлији где су у оквиру деветог кола по календару такмичења групе А, Београдски рагби клуб црвена звезда и Партизан ремизирали 14:14. У исто време у Новом Саду, Војводина је у другој рунди групе Б, победила Крушевац 38:17, док је Балкански комарац предао утакмицу другој екипи Рада. Краљевски београдски рагби клуб је искористио недељу у којој је био слободан и одиграо припремни меч са комбинованом екипом ветерана Дорћола, Балканског комарца и Борца из Старчева и тријумфовао 40:0

Утисак са једине утакмице одиграној у групи која ће изродити шампиона Србије на игралишту покрај Београдског мора је да је БРК ЦЗ који је водио већим делом утакмице, испустио победу против Парног ваљка највише захваљујучи сопственој недисциплини, што свакако не умањује играчки допринос Партизана подели бодова.

Обзиром да је Балкански комарац предао и други меч у сезони, аутоматски се дисквалификовао из даљег такмичења чиме је група Б Првенства спала на четири члана Краљевски београдски рагби клуб, Војводину, Крушевац и Рад.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.