РИЧИ СЕ ВРАЋА

КАПИТЕН ОЛ БЛЕКСА: Ричи Мек Коув у теретани
СПРЕМА СЕ ЗА ПОВРАТАК: Ричи Мек Коув у теретани

Капитен Ол блекса, Ричи Мек Коув, који је искористио калузулу уговора са Рагби савезом Новог Зеланда и одлучио да одмори од рагбија шест месеци како би опоравио и тело а и главу за напоре који очекују светске шампионе у одбрани титуле у Енглеској 2015., најавио је повратак. Најпре ће играти за локални клуб у Крајстчрчу али и за Крусејдерсе ако стигну до нокаут фазе Супер рагбија али га дефинитвно можемо поново очекивати у акцији почетком августа када стартује Куп четири нације или како је званично „крштено“ такмичење Аргентине, Аустралије, Јуже Африке и Новог Зеланда – Рагби првенство.

Без обзира што је Ричи – Ричи, још није сигурно да ли ће Хју Ричард Мек Коув уопште бити потребан франпизи из Кантерберија. Тим поводом играч који је рекордер по броју одиграних утакмица у црном дресу је рекао:

Прво што желим да урадим је да се што боље спремим. План ми је да завршим 11, 12 недеља припрема пре него што поново крочим на терен. Никад не бих истрчао на игралиште а да сам стопроцентно спреман. Ако Крусејдерси уђу у плеј оф Супер рагбија и ако ме буду желели, бићу им на располагању.

Ричи Мек Коув је одиграо последњу утакмицу на Твикенхему у Лондону 1. децембра 2012. када су Енглези остварили најубедљивију победу над Новим Зеландом савладавши Ол блексе 38:21.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.