СЕЛЕКЦИЈЕ СЕ УИГРАВАЈУ, КОМАРЦИ НАПАДАЈУ НОВОСАЂАНЕ

После кратке успаваности, данас ће поново бити акције на рагби теренима Србије, тачније, на њих два. Игралиште на Ади Циганлији биће резервисао за активности државних тимова. У 15 сати одиграће се сусрет између А и Б репрезентације Србије. Два сата касније на истом месту јуниорска селекција ће одмерити снаге са Партизаном док ће се у Новом Саду, на терену Фудбалског клуба Кабел, одиграти утакмица осмог кола групе Б сениорског Првенства Војводина – Балкански комарац са почетком у 17 сати и 15 минута.

Репрезентативци Србије који желе да се наметну селектору Драгану Грујићу, али и они који имају намеру да стекну тај статус у  последњој утакмици групе Б, дивизије 2 Купа европских нација за недељу дана против Данске, данас ће имати прилику за то на Београдсом мору.

Одма после Орлова, Орлићи ће проверити уиграност за Европско првенство у Пољској које почиње за шест дана, против Партизана, пренутно најслабије екипе групе А сениорског Првенства Србије, о чему сведочи последње место црно – белих на табели.

У групи Б Првенства државе требало је да се одиграју обе утакмице, али како је сусрет Победник 2 – Крушевац одложен на захтев Београђана, а Чарапани се сложили са тим,  једини меч осме рунде биће горе поменути у Српској Спарти где ће Новосађани покушати да савладају бивше Жарково, сада под именом Балкански комарац.

One Reply to “СЕЛЕКЦИЈЕ СЕ УИГРАВАЈУ, КОМАРЦИ НАПАДАЈУ НОВОСАЂАНЕ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.