СМИТ СУСПЕНДОВАН ЗА ТЕСТ СА СПРИНГБОКСИМА

НЕОБУЗДАН: Ерон Смит
НЕОБУЗДАН: Ерон Смит

Деми репрезентације Новог Зеланда Ерон Смит, данас је званично суспендован са меча који ће Ол блекси одиграти у суботу у Дурбану против Јужне Африке у последњем колу Рагби првенства. Казна Рагби савеза Новог Зеланда је уследила као одговор на понашање Смита на аеродрому у Крајстчрчу прошлог месеца.

Приликом одласка из највећег града јужног острва Аотеарое 18. септембра где су дан раније победили Спрингбоксе, деми Новог Зеланда је виђен како улази у тоалет за инвалиде са неименованом женском особом, где су провели пет до десет минута. Сведоци догађаја тврде да се по звуковима који су долазили из тоалета јасно могло закључити шта се дешава унутра.

Овај инцидент није први Ерону Смиту кога је бивша девојка оставила пре пар година због прељубе са познатом новозеландском стриптизетом.

Извршни директор рагби савеза Нови Зеланда који последње време има великих проблема са дисциплином играча на свим нивоима, Стив Тју је изјавио да је Ерон направио веома лошу одлуку која која се лоше рефлектује на њега самог али и на тим.

Ерон Смит се извинио јавности, породици, девојци и саиграчима за свој поступак  и замолио за опроштај.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.