ТРИЈУМФ ЈУНИОРА У ЗАГРЕБУ

ВИНОВНИЦИ ПОБЕДЕ У ЗАГРЕБУ: Репрезентативци Србије, играчи до 18 година
ВИНОВНИЦИ ПОБЕДЕ У ЗАГРЕБУ: Репрезентативци Србије, играчи до 18 година

Образ Србије после пораза сениора у Јосипдолу очували су јуниори. У склопу припрема за Европско првенство 2011. у Француској готово у истом термину у коме су Орлови изгубили од Хрватске, Орлићи су на игралишту Рудеш савладали 22:7 (7:7) екипу Загреба састављену од играча до 19 година.

У првих 20 минута сусрета водила се изједначена борба. Предност јуниорима Србије донео је Бранко Петковић положивши лопту есеј простор старијих ривала. Џавид Јашари био је прецизан из трансформације за додатна два поена.

Међутим, радост гостију није дуго трајала јер је у 25. минуту Јурић полагањем омогућио Драганићу да из претварања поравна на 7:7. До одласка на одмор настављено је подједнако надигравање без промене на семафору.

Друго полувреме припало је репрезентативцима Србије које у априлу очекује Европско првенство за играче до 18 година у Француској. Доминација у ауту, затвореном и отвореном мелеу створила је добру платформу за напад. Други есеј Орлића као и први био је дело мелејца. Oвог пута прилику је искористио Александар Мађановић и поентирао. Други и трећи есеј постигли су играчи дијагонале, тачније резервно крило Антић односно аријер Немања Миленковић

ЗАГРЕБ У 19 – СРБИЈА У 18 7:22 (7:7)

Судија: Томислав Зелић (Загреб)

ЗАГРЕБ: Јус, Кадић, Галић, Рибић, Акмачић, Бобан, Јудкијевич, Михаљевић, Милановић, Драганић, Јурак, Јурић, Голибић, Ивић, Делбек. Играли су још: Пелић, Сланковић, Мега, Домладовец.

ЕСЕЈ: Јурић.

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Драганић.

СРБИЈА: Илић, Јоксимовић, Фетоски, Станишић, Мађановић, Петковић, Кушић, Србљанин, Тодоровић, Јашари, Јеремић, Савић, Панић, Недељковић, Миленковић. Играли су још: Лукић, Петровић, Бандука, Антић.

ЕСЕЈИ: Петковић, Мађановић, Антић, Миленковић.

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Јашари.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.